Lyst på en kosepus?

Kattungen må være minst 12 uker før den kan reise til sitt nye hjem, vi krever at alle som kjøper en ragdoll kattunge fra oss skal følge NRR’s regler for kattehold.

Kattungene vil være godt sosialiserte, de får mye oppmerksomhet og kos fra familien og vil være vandt til småbarn. Det er ønskelig å få kunne få høre om hvordan pusen har det så del gjerne bilder gjennom mail eller Facebook med oss.

Kattungen kommer med NRR standard Kjøpekontrakt, stamtavle fra NRR og har skjulte feil-forsikring gjennom Agria (via kattemor sin avlsforsikring) – forsikringsvilkår finner du her. Kattungen har selvsagt helseattest fra veterinær, er førstegangs vaksinert og ID chippet. Det vil også følge med en kattungepakke fra Royal Canin, og dersom det ønskes vil alle blider som har blitt tatt av din pus følge kattungen til dens nye hjem!

Prisen på en Ragdoll kosepus ligger på 13.000,-. Prisen kan variere litt basert på en vurdering av kattungens kvaliteter ift rasestandard. I tillegg kommer pris på kastrering og totalprisen vil derfor variere på gutt og jente.

For å reservere en kattunge krever jeg en forhåndsbetaling på 2500,- som blir trukket fra totalsummen ved betaling av restbeløpet når kattungen hentes. Dersom en skulle ombestemme seg vil forhåndsbetalingen ikke bli refundert.

Er du oppdretter? Ta kontakt om du er interessert. Jeg selger kun avlskatter til registrerte oppdrett og i veldig begrenset omfang.

Det er en selvfølge at alle avlskatter for årlige helsesjekker og vaksiner, de er DNA testet ihht NRR’s anbefaling og er fri for mutasjon i MYBPC3 genet som kan gi hjertesykdommen HCM (hypertrophic cardiomyopathy) hos ragdoll. For meir informasjon om HCM og DNA testing, se Laboklin sine sider.

Silkypaws ragdoll oppdrett er tilknyttet Norsk Rasekatt Klubb (NORAK) som er underlagt Norges Rasekattsklubbers Riksforbund (NRR) og Federation Internationale Feline (FIFe). Dette betyr at vi følger gjeldende reglement og anbefalinger fra disse forbundene.

Er du (eller dere) interessert i en kattunge fra oss ta gjerne kontakt!