Om Oss

Hei. Mitt navn er Kristine og jeg er Ragdoll oppdretter av Silkypaws Ragdolls.
Jeg bor i et tettsted rett uten for Norges hovedstad: Oslo, på Kolbotn. I hele mitt liv har jeg elsket katter, fra jeg var liten har jeg ønsket å kunne bli oppdretter. Jeg er så glad jeg endelig er en ragdoll oppdretter og får gleden å ha mange små baby katter i hus. 
Min første katt var en huskatt, han var helt svart med en liten hvit diamant under haken. Han fikk navnet Romeo, etter William Shakespeare. Han var min bestevenn og sov sammen med meg. 

Hvordan jeg ble Ragdoll oppdretter

Først i 2014 møtte jeg rasen Ragdoll, og ble helt forelsket. Katten het Lollipop, men ble vår (B)Ella. Hun er en brun tabby mitted Ragdoll og er helt fantastisk. Vi ble så glade i henne, at når hun skulle flytte så var det bestemt at det ikke kunne være langt unna. Mine foreldre var det perfekte valget! Vi savner henne, men ser henne ofte og det er fantastisk! 
I 2016 senere startet jeg oppdrettet NO*Silkypaws. Jeg måtte finne et navn som kunne beskrive denne nydelige rasen, og silkepoter passet godt.
Året etter, i januar 2017, var vi heldige å få lille Nikki, hun er utrolig perfekt og veldig harmonisk, vi er alle veldig forelsket. Senere på året, etter sommeren fikk vi Shadow som sammen med Nikki ga fantastiske små baby puser. Året etter bestemte vi oss for å beholde en liten jente etter Nikki og Shadow, men også å kjøpe inn en ny liten prinsesse, vår lille Ninja. 
Vi ser frem til å kunne oppdrette gode Ragdolls med god type og harmonisk lynne sånn at flere kan bli forelsket i denne rasen.
Jeg håper dere vil bli lykkelige og få mye kjærlighet i fremtiden av våre katter.

Vennlig hilsen

Kristine & (min lille nydelige datter) Emma Michelle