Takk for interessen! Ragdoll er uimotståelige ❤️

Jeg får så mange forespørsler fra ragdoll interesserte som ønsker seg en nydelig kosekatt. Og det er så koselig at du ønsker deg en Ragdoll fra oss😍💕

Vakre lille Baby Luna

Det er derfor litt trist når jeg må sende en Mail og beklage… Vi har dessverre ingen små for øyeblikket… vel, bortsett fra nydelige lille Baby Luna, Fluffys (hittil) eneste lille datter, barnebarnet til SE*Lil’Magics Cayenne (Ninja).

Vi håper på å kunne oppdra flere små Fluff-dolls som kan leve gode liv hos entusiastiske ragdoll elskere❤️ Det er så gledelig å få bilder fra familier og se hvor godt de små har det.

Det er absolutt noe av det beste med hobbyen, oppdrette gode sunne ragdolls med herlig gemytt som blir elsket av sin nye familie❤️

Derfor håper vi at det kanskje kan bli mulig å få til et kull, eller to, i 2021. Kanskje nærmere sommer – høst…. litt usikker når evt. 🙈

Men, når den tid er her, vil jeg absolutt informere alle interesserte Ragdoll elskere om muligheten for å kunne få en liten dolle av oss❤️ Jeg vil oppdatere siden og selvfølgelig legge ut et blogginnlegg om evt drektighet. Vi får krysse fingrene!✨

Jeg skal innrømme at det ikke kommer kjempe mange bilder her, men dersom du er mer nysgjerrige anbefaler jeg deg å ta en titt innom min Instagram; kristinemargrethe og se innom Facebook gruppen Ragdoll cats norway. Der legger jeg ut noen bilder av mine vakre Fluffy-doller.

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på, informasjon om kommende kull vil stå på siden min (evt planer, i blogg eller kattunger).

Alt godt❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *