Baby, en liten ragdoll skatt

Lille Baby kom til oss den 24 november.

Mamma Fluffy hadde vært på besøk hos vakre SE*Candy Dolls Calippo, men vi trodde det ikke hadde blitt en suksess, så derfor var overraskelsen veldig stor når det plutselig lå en helt ren og nyvasket baby nederst i kloretreet.

Hun har fått mye selskap av sine tanter og onkler (de små til vår Ninja (SE*Lil’Magics Cayenne). Kion og Blue tok veldig godt vare på lille Baby og hun har derfor ikke vært en helt ensom liten kattunge.

Hun er rolig, snill og litt trollete, som Ragdollene skal være, syns jeg.

Vi skulle gjerne beholdt vakre Baby, men vi tror hun vil få det enda bedre hos en kjærlig familie som virkelig har drømt om en liten ragdollskatt som akkurat lille Baby. Hun har også veldig fine markeringer og kan derfor stilles.

Er det et hjem, ikke så langt fra Kolbotn (da vi helst ønsker å ha henne nærme) som kan tenke seg å forsøke utstilling samtidig som de har et super godt kosehjem til lille Baby.

Psst! Mulig hun får et nytt navn; Poppy. Da hun er en utrolig søt liten trollete ragdoll baby.

Comments

 1. Gerd Hommersand says:

  Har lenge vurdert å bli katteeier igjen og har falt for akkurat denne rasen. Mvh Gerd ( eks Birmaeier)!

  1. KristineMargrethe says:

   Så koselig å høre!❤️ Ønsket alltid Hellig Birma når jeg var yngre, men når jeg skulle “velge” rase som oppdretter ble jeg helt forelsket i Ragdoll og angrer ikke❤️ har fem nydelige boende hos meg💕

  2. KristineMargrethe says:

   Åååå, så koselig å høre!❤️ veldig fin rase😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *