Miraculous kullet

De små de vokser så fort, så fort, de.

Nå er de små allerede over 9 uker gamle, tiden flyr veldig raskt. Særlig når vi har det moro. Vi gleder oss så mye sammen med dem der de galopperer bortover på gulvet. De høres litt ut som bitte-små hester når de løper, litt morsomt.

Men så er det litt mindre morsomt når de klatrer oppoverlåret mitt når jeg bare har på meg strømpebukse, da er det bedre med bukse på. Likevel, tror ikke jeg får til å trene dem til å forstå at jeg ikke er et levende kloretre. Så gardinene får også bare bite i det og la de små få leke seg. Om ikke lenge flytter dem jo, og det blir et stort savn.

I skrivende stund sitter jeg og registrerer dem, endelig! Litt sent ute denne gangen, med mye som skjer rundt oss alle ikke bare kattungene. Så det var veldig deilig å endelig bli enig med Emma Michelle om hva de skulle hete. Vi har vært innom mange kategorier, mange tegneserier og mange vakre sukkersøte navn. Tilslutt ble det en tegneserie vi begge to liker: Miraculous Ladybug! Så alle vil derfor hete Miraculous og deretter valgte vi å kalle dem etter de små magiske kjærledyrene: kwami.

På bildene ser du:
Miraculous Roaar: Lekende brune bicolour gutten
Miraculous Nooroo: Nydelige brune colourpoint gutten
Miraculous Ziggy: Godgutten brune bicolour med farge på bena.
Miraculous Wayzz: Super blå mitted gutten, et herlig rolig temperament
Miraculous Fluff: Søte brune bicolour jenta
Miraculous Daizzi: Lille nusselige blå colourpoint jenta

Comments

  1. Så utrolig nydelige! Er alle solgt?

    1. KristineMargrethe says:

      Hei, dette er bilder fra første kullet til Ninja som hun fikk ifjor. Alle har fått gode hjem 💕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *