photoshoot

De små er så herlige! Bare elsker å ta bilder av dem, mest er det kanskje av de blå jentene (en bicolour og en mitted)… men alle er like nydelige og lekne. Lille blå bicolourgutten sov, så vi lot han være mens vi andre lekte oss med kamera. På noen av bildene fikk jeg de to brune mitted guttene sammen, de er som knerten og lillebror siden de er små på grunn av storebror Valentino, og en av dem er virkelig minst. Ser dere hvem?

Vi fikk også tatt et bilde av bare de brune kattungene og bare jentene… og bare de to blå jentene.. eneste som manglet var alle de blå kattungene og ett med alle guttene.. men det kommer flere dager. Lillebror som sov, lillebror2 – tihi .. må virkelig begynne å finnne navn. Eller, vi har funnet navn, men vi klarer ikke å bli enige. Hva syns dere? Kan jo skrive ned navnene vi har tenkt litt på..

 

Blå mitted jenta – Sirena de Riverlilly

Blå Bicolour jenta – Gigi Grant me a Wish

Brun bicolour jenta – Elissababy doll

 

Brun mitted med diamant – Cosmo de Marco

Brun mitted gutt med hvit tupp – Berry Bad

Blå bicolour gutt – Prince Davii

 

blir nok de navnene 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *