lekne, kosete og oppmerksomhetsyke

Nå har de små blitt litt større og leker mye mer, er mer våkne og vil gjerne ut av kattungebingen som matmor har laget til dem. De sovner fortsatt fort, da det er mye spennende å se rundt omkring! Det er vanskelig å velge, og noen har fått komme på besøk og sett og vi selv vil jo nesten ha alle så det er ingen lett sak! Det er mulig det er noen av de ledige, kanskje en gutt dersom noen er interessert..

De gjemmer seg for meg, spretter unna når jeg tar bilder og storkoser seg. Valentino elsker å leke med de små så han får noen ganger beskjed av Ian om å være rolig. Det er så herlig når de små i huset begynner å bli mer selvstendige, så skjønne så! Kattungene har også blitt veldig flinke til å spise og gå på do, det siste klarer de alle, men det er en liten gutt, han lille brune mitted med hvitt bliss – mulig han vil hete Cosmo – han er veldig mammagutt og vil helst ikke ha noe annen mat enn mors melk, til matmors lille fortvilelse… Også hun blå bicolour jenta er melkejente, men hun spiser litt annen mat også…

 

Syns største gutten var så vakker på det ene bildet så han fikk komme øverst, ellers kan dere se noen bilder av de små under i galleriet her på siden.

 

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *