Kosepusene

Brun mitted gutt, største gutten i kullet har en bitteliten hvit haletupp og kan derfor ikke stilles ut. Brun mitted gutt med hvit diamant på nesen kan muligens stilles ut, må se om han har fine markeringer på føtter, og at det ikke er formye hvitt i diamanten 🙂

Ellers ser det ut til at blå mitted jente, blå bicolour gutt&jente (jenta har større hvitt bliss enn guttens, som er smalere) og brun bicolour jente kan stilles ut 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Selv om det er ganske stille her, litt ofte kanskje, eller ganske mye, prøver jeg å oppdatere – kattunger siden blir stadig oppdatert! Nå i det siste har jeg tatt mange bilder og vil derfor legge ut, så i dag ble det litt mye kanskje – når det vanligvis er lite. Men kan vel ikke bli for mye av det gode, men helst ikke for lite heller (som det kan kanskje synes noen ganger). Jeg tror jeg skal begynne å skrive noen innlegg litt på engelsk da jeg har sett at det er noe interesse fra andre land også, så litt forvirring blir det kanskje ..

Uansett, ble så mange nydelige blider av dem nå som de er rundt tre uker så kunne ikke unngå å legge ut flere bilder! Håper dere liker bildene like mye som jeg gjør!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *