Seks små hjerter som slår

I dag mellom klokken halv seks og seks, midt i barnetv-tiden, kom tjuefire små poter til verden. 31 august 2018, Nikki er glad i å føde på slutten av måneden. Hennes første kull, kom 30 april også i år. Dette kullet er veldig tett opp til det første og overhodet ikke planlgt. Det er ikke gunstig for kattemor å få så tette kull, så nå skal hun få en kjempe lang pause før neste kull!

Jeg hadde faktisk planlagt utstilling for henne først. Hun skulle bli Champion i Sverige om to uker… men, hun ville visst være mor, noe hun er veldig god til! Hun ammet sine tre små, fra det første kullet, helt til siste dag søstrene var hos oss og reiste til nye kjærlighetsfulle hjem. Øverst er bilde av sønnen hennes Valentino Caramello som fortsatt bor med oss. Det blir spennende å se om de seks nye små vil likne ham.

Siden alle seks små har gode store vekter, må parring ha skjedd når hennes første små var rundt åtte uker. (Igjen, altfor tidlig!) Da gikk Nikki Amini på p-piller, hun ammet og Shadow brukte bleie … Så vi kan ikke helt forstå hvordan hun har fått det til, for hun er ikke veldig kjærlig med Shadow til vanlig. For omtrent tre uker siden var jeg hos veterinær og fikk bekreftet Nikkis graviditet. Veterinær var også sjokkert over hennes drektighet, men heldigvis var det det og ikke livmorsbetennelse. Vi fikk likevel informasjon på at det kan gå galt siden mor har spist prevensjonspiller, og noen kattunger kan bli født med mangler.

Vi har ventet og håpet på det beste, og vi håper fortsatt… De små er knapt tre timer gamle nå mens jeg skriver, alle spiser godt og har gode vekter, rundt: 85, 107, 110, 111, 117 og 124, men disse første ukene er veldig viktige og mye kan skje!

Vi skal gjøre vårt beste, være flinke med hygiene og ingen tidlige vennebesøk! Så får vi se hvordan dagene blir fremover, spennende blir det garantert! Og koselig ikke minst, jeg bare elsker mine nysgjerrige, oppmerksomhetssyke, kjærlige og tillitsfulle Ragdolls!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *