Valentino Caramello

Eneste gutten i kullet er meg, og jeg er også størst!

NO*Silkypaws Valentino Caramello RAG a 03 Stamtavle NRRs MinKatt

 

This slideshow requires JavaScript.

Alltid vært! hihi, en rundt liten fuffy ball som dilter etter matmor, matsøster, matfar og matlillebror! Er veldig glad i familien min, elsker å tulle med søstrene mine, de er litt tøffere enn jeg, jeg venter helst litt rolig før jeg plustelig overrasker! hihi…

Det er mulig jeg blir i oppdrettet, de er så forelsket i meg her hjemme og drømmer om å stille meg på Østlandskatten i høst. Håper jeg rekker det, om jeg ikke har flyttet til forvært, eller en annen herlig familie som kan tilby kjempe masse kos! Vi får se! Planene er ikke lagt i stein enda, langt i fra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *