Syv uker

This slideshow requires JavaScript.

 

Vi er syv uker og kjempe nysgjerrige! I går fikk vi også besøk av en hyggelig dame som kom og hilste på oss, vi sjarmerte henne godt tror vi. Løp rundt og hoppet og snek oss unna kamera flere ganger. Vi er lekne, kosete og nysgjerrige og veldig så forskjellige samtidig som vi er like. Minste jenta, kalt først “lille” av matmor, har vokst og blitt så mye større enn sin (tidligere) “store” søster. Gutten tar hun ikke igjen, enda, men har spist seg godt på vei.

De små veier nå: 790 gram, 750 gram og 612 gram

 

Om dere er interessert i å se flere bilder av oss kan dere klikke dere inn på våre egne innlegg;

Valentino Caramello

Valentina Vanilla

Carmel Vanilli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *