Carmel Vanilli

Melken til mamma var best kjempe lenge, så har ikke begynt å spise mer fast før nå, men smaken blir bedre. Bare elsker mamma så masse fortsatt!

NO*Silkypaws Carmel Vanilli RAG n 03 Stamtavle NRRs MinKatt

This slideshow requires JavaScript.

Jeg var større enn min søster, men hun tok meg fort igjen. Jeg er litt mer reservert enn henne og ikke så tøff, men kan også gjøre tullerier! Det er morsomt å bite bror i foten noen ganger, og jage mammas hale. Pappa er litt skummel med det mørke ansiktet, men han gir meg bare en kjempe deilig våt kos så jeg vet han ikke er farlig.

Planen var at jeg skulle bli i oppdrettet, men nå er planene litt usikkre. Matmor ville jo helst beholt meg også! Men kanskje det er bedre med et deilig rolig hjem for meg isteden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *