Snart 6 uker

Titt-tei!

Vi er blitt så store vi! Får til og med lov til å løpe litt rundt i stuen, men ikke på terrassen enda, likevel er det så varmt der at vi ikke vil prøve oss en gang selv om døren står åpen. Sommer er deilig, og mammas melk enda bedre!

This slideshow requires JavaScript.

 

Vi elsker mammas melk, så masse at matmor og matsøster blir bekymret over vår manglende interesse av å prøve noe annet…. vann var greit.. men mors melk er best. Kristine og Michelle blandet til og med morsmelk erstatning med baby mousse … men det var bare mammaen vår som elsket det! Hihi… kanskje vi skal prøve litt og ikke tulle så mye med matmor.

 

Vi leker masse og sover lett, løper rundt og kryper litt.. leke sloss og masse kos – det er så herlig å løpe rundt med hverandre og leke med babylekene til Michelle og Ian, og hans uro/ leke teppe! …

Om ikke lenge kan vi reserveres, matmor forsøker å finne fine familier til oss, men det er ingen hast med å flytte og enn så lenge er vi fortsatt mammas små bebiser!

Kanskje noen av oss er ledige?  om ikke, kanskje matmor har oppdatert planene?  Uansett, om du eller dere ønsker en silkypaws kosepus, som også kanskje kan stilles, er det fint om man leser litt igjennom her!

 

Alt godt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *