tre uker gamle

This slideshow requires JavaScript.

Det er så herlig å se dem vokse seg store, gode og mette. De er så fantastiske og veldig lik sin mor, Nikki Amini. Nå er de over tre uker og om ikke veldig lenge blir de fire, tiden går så fryktelig fort!

Vi gleder oss til å se om vi kanskje kan beholde en liten datter fra Shadow og Nikki, spennende med brun bicolour. Vi ønsker at de skal stilles alle sammen, hvertfall slik det er nå – så nusselige, gode og runde. En helt herlig og fantastisk tid, det blir spennende. Kanskje vi får vist frem vår lille nye hjerte på en utstilling utover høsten? Kanskje… men først er det uansett baby-kattunge kos i sommerdagene fremover! Helt herlig!

Fortsatt god sommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *