Blå søstre

Hei alle!

Vi er så glade for tiden vi har i møte med Nikki Amini og Shadows små. Det er tre små blå bicolour Ragdolls, to jenter og en gutt. Fine størrelser, nydelige små hoder… spennende å se utviklingen, de har allerede kapret våre hjerter 💙💙💙

To små blå søstre sier hei!

I morgen blir vi to uker, livet er så spennende og vi har allerede åpnet øynene… “storebror” er veldig snill mot oss og koser masse med oss, når mamma er borte for å spise litt. Vi er nesten alltid hos mamma, elsker melken hennes og kosen hennes. Tante Ella er også innom på besøk, og pappa Shadow. CottonCandy syns ikke vi er så morsomme så vi har ikke hilst på han enda. Vi gleder oss til å bli store så vi kan løpe og klatre litt som Cotton.

Hilsen to små søtre💕

Og matmor Kristine og vakre matsøster Emma Michelle ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *