CottonCandy

Tiden går så fort, det er ikke lenge siden han var så bitte-liten og bare sov, nå hopper han rundt og klatrer helt opp til taket. Han sjarmerer oss alle og skal smake på absolutt alt! Han er en liten *brumle-maskin* når vi koser med ham og plutselig piler han av gårde for å ta en liten lekemus.. lille krabaten.

Han har helt nydelige øyne, kjempe vakre. Selv om han bare er syv uker nå, kan det se ut til at han har veldig fine markeringer. Han er en blå bicolour tabby, ingen flekker på ben som jeg kan se – de er helt hvite. Vi tenker at det hadde vært fint om han kunne stilles ut.

This slideshow requires JavaScript.

Vi lurer derfor på om noen kanskje er interesserte i å ha en liten utstillings Ragdoll, men han vil kanskje mest være kosegutt så utstilling er ingen krav!

(Evt, om noen kunne tenke seg å bære forvert – ikke nød med å ta kontakt!)

❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *