CottonCandy

Vår lille hjerteknuser er over en uke gammel og allerede smeltet våres hjerter. Vi har gitt ham et foreløpig navn, som han kanskje vokser seg inn i eller får ett nytt. Alt er så spennende og nytt for oss alle.

Cotton er en god og rundt gutt som virker veldig glad i mat, ikke så merkelig når det er det babyer skal gjøre! Vi gleder oss over å se ham vokse, han legger på seg minst 10 gram, hver dag. Selv om han er veldig liten tror vi at vi kan se hans farger allerede nå, men ingenting er sikkert. Likevel ser det ut til at lille Mr. CottonCandy blir en blå bicolour tabby. Får han korrekte markeringer vil vi kanskje vurde å selge ham til noen som vil stille ham ut. Vi får se, han er enda under vurdering og Michelle vil jo så klart ikke la han gå, ikke før hun vet at han får et godt hjem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *