SWS 2017

Scandinavian Winner Show 2017 i Trondheim var utrolig koselig, det var så gøy å se så mange nydelige katter og flere kjente som har blitt gode venner. Det er utrolig hyggelig å være på utstilling og kose oss med mennesker som elsker katter like mye som vi gjør!

Det var så spennende å få være med og se at hun ble best in variety/ best i variasjon (BIV) over tre andre voksne katter, veldig gode katter. Vi ble kjempe glad, og helt overlykkelige når hun også ble nominert (NOM) over en utrolig vakker og nydelig Sacred Birman/ Hellig Birma (SBI). Det ble derfor en veldig spennende lørdag, men også spennende søndag da hun skulle opp i panel sammen med tre andre helt supre kattunger i kategori 1.

For de som er interessert publiserer jeg live-sendingen, Nikki kan bli sett fra 1:17:55 da begynner de med å presentere dommerne og deres nominerte (NOM) for å bli best in show (BIS) – som da heter Scandinavian Winner (SW) på en så stor utstilling som dette!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *