Ella 

Vår første Ragdoll ble Ella, født i Sverige under oppdrettet SE*Diamondstars. Hun fikk navnet etter godteri; Lollipop, men for oss er hun Ella.

Vi er veldig glad i henne, hun er grunnen til at vi har blitt så forelsket i denne rasen. Fra jeg var liten ønsket jeg meg en Hellig Birma, men er utrolig glad for at min rase ble Ragdoll. Ella har gitt meg så mye, hun er veldig sjarmerende og snill. Hun følger med over alt og prater.

Ella var grunnen til at vi ville registrere oss som oppdretter, eller jeg da- Kristine, mine nærmeste blir bare med! I 2016 var vi på vårt første show: Norak i Oslo, deretter ble det bare flere og flere. Ella har vært så heldig å fått tittelen IC og til og med cert i enda høyere klasse.

Ella ble mor for førstegang tidlig i 2018, hun fikk en levende kattunge som flyttet til sitt evige kosehjem!

Etter tiden som mor, trivdes hun ikke så mye her hos oss og vi tok den vanskelige beslutningen om å kastrere henne og gi henne et nytt hjem. Heldigvis flyttet hun ikke langt unna og bor hos mine foreldre som en dronning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *